Аагим халуунд хоол ундааны тухайд анхаарах санамж
-Салат зуушыг урьдчилан бэлтгээд хадгалах хэрэггүй. Хөргөгчинд байсан гээд идэх нь буруу. Аагим халуунд салат зуушыг шинэ дээр нь хэрэглэ.
-Өндөг майонез, цөцгийг задлаад л шинэ дээр нь хэрэглэ.
-Жимс ногоог заавал угаах хэрэгтэй.
-Тараг цөцгийний хэрэгтэй бактери халуунд дорхноо хэрэггүй болдог тул задалсан, хоносон бол бүү ид.
-Халуунд загас хэдхэн цаг болоод л мууддаг. Хөлдөөгчинд 12 цагаас илүүтэйгээр хадгалах хэрэггүй.
-Халуунд мах дэлгүүрээс гэртээ харих замд хүртэл муудах гээд байдгийг анхаар.
-Халуунд хөргөгчинд хадгалсан үлдэгдэл хоол гадуураа хөрсөн ч дотуураа бүлээн байж аюулт нянг үржүүлдэг.
NUUTS.MN